Mónosbéli Gyermekotthon | Foglalkozások
50783
page-template-default,page,page-id-50783,page-parent,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,,grid_1300,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Foglalkozások

Kreativitás és kibontakozás

Nem csak a Mónosbéli Gyermekotthonban, de a világban is sok a szorongó, befelé forduló, vagy a stressz helyzetre agresszióval válaszoló gyermek. Nehezen fejezik ki érzéseiket, nem tudják, hogyan dolgozzák fel az őket ért sérelmeket. Ez visszaveti őket a tanulásban és az emberi kapcsolatokban egyaránt.

A Mónosbéli Gyermekotthonban megpróbáljuk átsegíteni őket ezeken a nehézségeken és igyekszünk olyan módszereket adni a kezükbe, amelyekkel önmaguk is kezelni tudják konfliktusaikat, problémás helyzeteiket.

Ennek egyik formája, hogy minél szélesebb körű alternatívát kínálunk gyermekeink számára szabadidejük hasznos eltöltésére, tehetségük kibontakoztatására: sikerrel működik a zene, a kerámia és a bőrműves szakkörünk, valamint számtalan sporttevékenységre van lehetőség.

Képzőművészeti szakkör

Képzőművészeti szakkör

Zene szakkör

Zene szakkör

Kézműves szakkör

Kézműves szakkör

A gyerekek versei

A gyerekek versei