Mónosbéli Gyermekotthon | A Mónosbéli Gyermekotthon művészeti oktatását támogatja a Canon
50502
post-template-default,single,single-post,postid-50502,single-format-standard,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,borderland child-child-ver-1.0.0,borderland-ver-1.5.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,,grid_1300,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

A Mónosbéli Gyermekotthon művészeti oktatását támogatja a Canon

A Mónosbéli Gyermekotthon művészeti oktatását támogatja a Canon

Az otthon nevelőinek a célja, hogy ezek a gyermekek a társadalom hasznos tagjaivá válhassanak felnőtt korukra. Az otthon kapui nyitva állnak, a gyermekek szabadon élhetnek, iskolába járnak, fejlődésüket művészeti terápiával segítik.

A Canon tavaly karácsonykor összesen 2 millió forint értékben támogatta a Gyermekotthont, és az együttműködés idén is folytatódik.

canon-tamogatja-a-monosbeli-gyermekotthont

A támogatás egy része termék: színes nyomtató és festékanyag, mellyel helyben is elkészíthetőek az adománygyűjtéshez szükséges kiadványok; egy fényképezőgép, mellyel a mindennapok élményeit tudják megörökíteni, illetve amit majd a művészeti oktatásban is használnak; továbbá játékok és kiadványok. A támogatás nagyobbik része pénzadomány, mely a szintén terápiás céllal épülő madárház és röptető megvalósítását teszi lehetővé. A madárház építése várhatóan áprilisban kezdődik, amiben a Canon dolgozói is aktívan részt vesznek. Ez része annak a komplex terápiás programnak, amely segít a mélyszegénységből kiemelt fiataloknak új perspektívát adni, és nem utolsósorban a természetfotózás rejtelmeihez is közelebb hozza az otthon lakóit.

A közelgő adóbevallások idején, az adó egy százalékával bárki más is hozzájárulhat ahhoz, hogy ezek a gyerekek egy értékes jövőt kaphassanak: “Quo Vadis?” 2000 Gyermekotthoni Alapítvány Mónosbél, Adószám: 18584178-1-10

További adományokat is örömmel elfogadnak.

Forrás: Social Branding